ALÉ

ALÉ fietskleding daar val ja altijd mee op. Felle kleuren van geel tot roze en camouflage motieven ALÉ heeft allemaal in het assortiment zitten. Italiaans design betekent strakke pasvorm en dat heeft ALÉ zeker. Bijna alle fietskledingmerken hebben een uitgebreide dames kledinglijn maar voor ons gevoel doet ALÉ dit als één van de beste. Er is ontzettend veel keuze voor vrouwen en dat zien we op het fietspad en tijdens toertochten zeker terug, ALÉ is erg populair in Nederland.

Historie

Sinds 1986 produceert Alé hoogwaardige sportkleding voor wielrenners en professionele sporters. In de provincie Verona staat de fabriek waar met zo’n 100 medewerkers hard gewerkt aan de mooiste kleding die ontworpen en ontwikkelt wordt in het eigen research center.

Veel fietskledingmerken beginnen klein met de verkoop aan consumenten en hopen van daaruit te groeien. ALÉ verkoopt pas sinds 2003 kleding aan consumenten en dat gaat hard. Bij de grote webwinkels is de kleurrijke design kleding van ALÉ niet meer weg te denken.

ALÉ heeft jarenlang de verschillende prof- en amateurploegen voorzien van kleding. Op dit moment rijden de profs van het ALÉ Cippolini team (dames) en Groupama FDJ (worldtour) in

Assortiment

Zoals gezegd blinkt het assortiment uit in desgin en (fel) kleurgebruik. De kleding van ALÉ is erg herkenbaar en op het fietspad ben je vanaf een afstand al te herkennen. In het ruime assortiment fietskleding is de Agonista 2 erg populair samen met de Speedfondo

Uiteraard heeft een groot merk als ALÉ alle kledingstukken van top tot teen in het assortiment. Als je naar de website van ALÉ gaat kun je zien voor welke temperaturen de kleding wordt aangeraden. Ondanks dat dit natuurlijk zeer persoonlijk is krijg je hiermee wel een indicatie voor welke omstandigheden een kledingstuk bedoeld is, handig toch!

Uiteraard zijn er ook verschillende collecties verkrijgbaar. Wij zijn vooral fan van de ALÉ Graphics-serie. Deze serie bevat alles wat dit merk zo kenmerkt. Mooi en opvallend design en echt heel veel keuze in kleuren. Het is ook niet gek dat men van deze serie vaak een complete set besteld!

Bijzonderheden

Zie de foto hierboven. ALÉ is bijzonder in het brede aanbod in kleuren, prints en soorten kleding.

Product overzicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *