GribGrab logo

GribGrab

https://www.gripgrab.com/

GribGrab maakt kwalitatief hoogwaardige fietskleding accessoires en is vooral bekend geworden door haar handschoenen. Door te focussen op accessoires voor het hoofd, de handen en de voeten heeft dit Deense bedrijf zich in korte tijd opgewerkt naar een zeer gewaardeerd merk.

Historie

GribGrab is een Deens bedrijf dat werd opgericht in het jaar 2000. De oprichters waren Bjorn, Kristian en Martin Krover. Ze zijn begonnen met het ontwikkelen van handschoenen en accessoires voor fietsen en lopen. GribGrab richt zich vanaf het begin op kwalitatief hoogwaardige producten. Beste een gedrufde strategie want als nieuwkomer met een duurder product moet de kwaliteit wel top zijn. Deze strategie heeft zich wel uitbetaald want veel consumenten en professionals rijden met producten van GribGrab.

Assortiment

Het assortiment van GribGrab bestaat uit handschoenen, schoencovers, hoofdbescherming, armwarmers en sokken. Beetje bij beetje komen daar nu ook kledingstukken bij. Shirts, broeken en ondershirts zijn reed verkrijgbaar. Dit is nog beperkt en wij vragen ons af of dit nu echt een meerwaarde heeft. De kledingstukken zijn overigens niet heel eenvoudig verkrijgbaar in Nederland. De focus ligt vooral nog op de accessoires.

Het handschoenen assortiment is groot en voor elk seizoen is er keuze uit meerdere handschoenen. De trend om producten te maken met een goede zichtbaarheid in het donker heeft GribGrab ook omarmt en hierin biedt men ook veel keuze. Wat verder opvalt in het assortiment van GribGrab is de diversiteit binnen een productlijn. Zo zijn er zo’n twintig verschillende schoenhoezen, soorten hoofd- en nekbeschermers en een ruim aanbod met sokken.

Bijzonderheden

Een uitgebreid aanbod vrouwenkleding is niet meer weg te denken bij een serieus fietskledingmerk. Op het gebied van accessoires zien we vaak geen mannen of vrouwen onderscheidt. GribGrab doet dit wel en heeft een speciale vrouwenlijn!

Producten assortiment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *