PSYclist

https://psyclist.cc/

Een fietsshirt met eenden, vissen, schapen of tijgers? Nee je koopt dit soort shirts niet via een chinese dumpwebshop maar exclusief bij PSYclist. Wat je er ook van vind, apart is het wel en je zult niet snel iemand tegen komen met hetzelfde shirt. Voor iedereen die wat afwijkende designs wil zonder daarbij in te leveren aan comfort en kwaliteit is PSYclist fietskleding interessant. Dit koreaanse merk is in handen van Clara Kim die in diverse functies veel met design te maken heeft gehad zoals bij Samsung.

Historie

PSYclist is een jong bedrijf met een bijzondere slogan EAT RIDE LOVE. Het fietsen is een cultuur waar ze voor staan en deze willen ze voorzien van bijpassende fietskleding.

EAT staat voor de wens en noodzaak om te fietsen voor het verbranden van calorieën verbrand. Dit is nodig omdat er genoten moet worden van het al het lekkere eten wat voorhanden is, huh? ja je leest het goed!

RIDE is de wens om zoveel mogelijk fieters te mobiliseren op onze aardbol en samen te genieten van het fietsen.

LOVE staat voor het verspreiden van zoveel mogelijk ‘good vibes’ rondom fietsen.

Assortiment

Zoals genoemd in de intro valt het assortiment vooral op door de opvallende desgins van de shirts. Opvallend in de zin van zeer afwijkend van wat wij gewoon zijn op het gebied van fietskleding. Dat maakt dit merk zo uniek. In het assortiment zien we shirts met korte mouwen en broeken met korte en lange pijpen. Verder komen we nog een skinsuit tegen en een paar jassen, een paar sokken, enkele petjes, handschoenen en overschoenen. Het opvallende design van de shirts vinden we niet meer terug in de rest van de kleding op een enkele broek na. Best jammer want dat had dit merk nog bijzonderder gemaakt.

Bijzonderheden

Het merk is van zichzelf al bijzonder genoeg. Als je dit wilt kopen dan ben je volledig aangewezen op internet wat het nog iets exclusiever maakt. De prijzen zijn fors voor een stuk kleding wat je alleen via internet koopt maar dan heb je ook wat.

Producten assortiment

Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *