Vermarc logo

Vermarc

https://www.vermarcsport.com/nl

Vermarc is misschien één van de bekendste onbekende fietskleding merken in Nederland. Iedereen kent wel de grote Belgische wielerploegen Deceuninck Quick Step en Lotto Soudal maar niet iedereen weet dat ze beide al jaren rijden met Vermarc kleding! Wil je Europese kwaliteitskleding die je niet overal standaard tegenkomt kijk dan eens naar Vermarc fietskleding.

Historie

De visie en ervaring van de Belgische ex-profrenner Frans Verbeeck stonden aan de wieg van fietskledingmerk Vermarc. Eind jaren 70 ontwikkelde Vermarc met behulp van geavanceerde stoffen wielerkleding voor de fanatieke fietsers en professionals.

Vermarc is diepgeworteld in de wielerkleding en al jaren zijn de ‘truitjes’ van Vermarc niet meer weg te denken uit de grootste wielerwedstrijden op aarde. Het motto van Vermarc is al jaren:
“We gaan ’s werelds beste wielerkleding ontwikkelen!”

Assortiment

Er is heel veel kleding van Vermarc en de groten der aarde rijden in de Vermarc kleding. Toch is het in Nederland niet breed verkrijgbaar. Vermarc kent veel collecties met fietskleding gericht op de racefietser. Chroma Heren, Classico, Seiso Heren, Belgica & Italia, Chroma Dames, Seiso Dames, Seiso Kids. Het assortiment beperkt zich tot de kleding die van stof gemaakt is, dus geen helmen schoenen of brillen. Vinden wij niet erg want er zijn genoeg merken die daar weer in gespecialiseerd zijn.

In de wereld van teamkleding is Vermarc een grote speler. Vele fietsclubs, vriendengroepen en wielerverenigingen fietsen rond met zelf gekozen fietskleding. Vermarc heeft de be-creative tool op haar website waar je eenvoudig zelf je kleding kan samenstellen.

Bijzonderheden

Zoals eerder gezegd is Vermarc in Nederland niet op veel plaatsen verkrijgbaar. Slechts drie premium dealers bieden de mooie fietskleding van dit premium merk. Als je goedkoop teamkleding wilt kopen bekijk dan ook eens de outlet van Vermarc, wij schreven hierover.

Producten in assortiment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *